Vårens marknader

Vårens marknaderDet har varit en fantastisk tid för oss på Rpdemoprodukter då vi nyligen hade möjligheten att besöka marknaderna i Kisa och Skillingaryd. Det var verkligen en upplevelse att träffa så många glada människor och dela vår passion för  Trädgårdsverktyg. Varje möte var lika givande som det var inspirerande, och vi känner oss så tacksamma för varje samtal och skratt vi delade med er.

Vi är också glada att kunna berätta att detta bara är början! Våren är här och vi har fler marknader och mässor planerade i kalendern. Det betyder många fler tillfällen att träffas och uppleva våra produkter tillsammans. Håll ögonen öppna för våra kommande evenemang där vi firar våren med fantastiska kampanjer. Det kommer att finnas något för alla att njuta av!

Men det stannar inte där. Vi är också spända på att meddela att vi snart kommer att ha nya varor i lager. Vi ser fram emot att kunna erbjuda dessa nya produkter som vi vet att ni kommer att älska.

Tack till alla som kom ut och gjorde våra besök i Kisa och Skillingaryd så minnesvärda. Vi ser fram emot att träffa er igen snart!

---


Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.